fbpx
 
A intrat cu Matiz-ul direct în tractor. Șoferul era beat Foto: NewsPascani.com

A intrat cu Matiz-ul direct în tractor. Șoferul era beat


Un autoturism marca Matiz și un tractor condus de un șofer de la societatea AgroComplex Lunca S.A. Pașcani au fost implicate ieri noapte, în jurul orelor 01.00, într-un eveniment rutier. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,07 alcool pur în aerul expirat.

 

T. Constantin, de 33 de ani din Neamț, care circula pe strada Gării din Pașcani la volanul unui Matiz, a intrat în roata unui tractor care circula spre suburbia Lunca, condus de Ionuț G., de 30 de ani. Din primele verificări se pare că șoferul autoturismului a ațipit și a pierdut controlul volanului. În urma testării cu alcooltestul a șoferului din Matiz, polițiștii aveau să mai descopere o cauză a evenimentului rutier. Aparatul alcooltest a indicat o alcolemie de 1,07 alcool pur în aerul expirat. Cel care conducea tractorul nu consumase alcool.

 

În urma evenimentului rutier ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal. Cel aflat la volanul autoturismului pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, în timp ce șoferul tractorului pentru că nu avea permis auto corespunzător categoriei în care se înscrie utilajul.

 

La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția de Ordine Publică, unul de la Rutieră, Descarcerarea cât și un echipaj de Prim Ajutor.

 

(Sursa: NewsPacsani.com)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31