fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 31 Mai 2023

Greva generală din Educaţie continuă, propunerea Guvernului privind creşterea salariilor cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic şi cu 400 de lei pentru personalul nedidactic din învăţământ fiind respinsă de sindicalişti, au anunţat, miercuri seara, liderii federaţiilor sindicale din Educaţie.

Publicat in Educatie
Parcul Prieteniei a+ din vecinătatea companiei Antibiotice a devenit și anul acesta loc de distracție, voie bună și petrecere pentru copiii din comunitate și ai angajaților, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Publicat in Social
Profesorii de școală joacă un rol esențial în formarea și educarea copiilor, având, practic responsabilitatea viitorului nostru! De aceea, fără dubiu, profesorii merită salarii decente, proporționale cu responsabilitatea socială pe care o au.

Publicat in Politica Locala
Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut, miercuri, sentinţa de condamnare la 2 ani şi 11 luni închisoare cu suspendare pentru fostul procuror Emilian Eva, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi comerţ ilegal cu tablouri, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Femeia care ar fi efectuat mai multe operaţii estetice asupra a două tinere, fără a avea dreptul de exercitare a profesiei, în urma cărora acestea au necesitat intervenţia în regim de urgenţă a unor medici specializaţi în chirurgie estetică, a fost plasată sub control judiciar, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Publicat in Sanatate
Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din creşterea pe grila din viitoarea lege a salarizării, care se va aplica de la 1 ianuarie 2024, se arată într-un comunicat al Executivului.

Publicat in Guvern
Vameșii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate în două containere sosite, unul din Emitatele Arabe Unite iar celălalt din China, aparținând unor societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

Publicat in Social
Câteva ore ne mai despart de cea mai zglobie zi din an, când cei mici cu veselia lor îi fac și pe cei mai mari să se simtă copii pentru o zi. Vino cu întreaga familie în acest weekned la Palas, unde sărbătorim Ziua Copilului, timp de patru zile, la Senzoria Family Fest, și ne bucurăm de momentele petrecute alături de cei dragi. Iuliana Beregoi, Bibi și Iulian Nunucă vor concerta, iar întreaga grădină Palas va fi transformată într-un „parc de distracții” cu zone de art & craft, cooking show-uri, activități sportive și multe alte surprize! Părinții sunt așteptați și la petrecerea SENZORIA X, unde DJ-ul ATB va mixa cele mai cunoscute melodii ale sale.

Publicat in Timp Liber
Parlamentari USR au adus, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, pancarte de la protestul profesorilor, pentru a atrage atenția colegilor din coaliția de guvernare.

Publicat in Parlament
Un tânăr în vârstă de 22 de ani a aflat că este înșelat de soție chiar cu tatăl său. Femeia este acum însărcinată cu gemeni, relatează news.com.au.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3