fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 16 Mai 2019

Execuţia şi proiectarea tronsonului de autostradă Târgu Neamţ - Iaşi vor fi lansate la licitaţie până la sfârşitul lunii iunie, a anunţat, joi, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern.

Publicat in Guvern
Toporaşul este o floare de primăvară, numită şi floricica echinocţiului, pentru că înfloreşte în timpul echinocţiului de primăvară şi este cunoscută ca simbol al iubirii şi fertilităţii, al purităţii şi modestiei. În Grecia antică era considerată floarea Afroditei, zeiţa iubirii.

Publicat in Naturism
Un tânăr student român, în vârstă de 23 de ani, care învăța la Paris a fost ucis cu bestialitate în camera sa dintr-un cămin studenţesc din districtul 13 din Paris, pe rue Bruneseau. Poliția a anunţat că lângă cadavru a fost găsit un ciocan, foarte probabil arma crimei.

Publicat in Eveniment
Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un clip în care pledează pentru „Da" la referendumul pe tema justiţiei, el afirmând că „toţi ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului".

Publicat in Presedintie
Un bărbat din judeţul Galaţi a fost împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat cu pietre şi cu o şurubelniţă pe oamenii legii, rănindu-l pe unul dintre ei.

Publicat in Moldova
Accident rutier, joi după amiază, pe D.N. 17, raza localității sucevene Pojorâta. Un șofer a scăpat ca prin minune după ce un parapet metalic i-a străpuns mașina.

Publicat in Moldova
Vicepreşedintele PRO România Mihai Tudose i-a ironizat, miercuri, pe foştii săi colegi de partid de la PSD, despre care spune că „visează că sunt proprietarii României”.

Publicat in Parlament
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate - Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat astăzi, o percheziție în municipiul București, la locuința unei femei,  de 28 de ani, bănuită de pornografie infantilă prin sisteme informatice și viol.

Publicat in Social
În această dimineaţa, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galați, sub coordonarea procurorilor  din cadrul  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de migranți.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, căutat de autorităţile din Cehia pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, pe teritoriul Cehiei.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3