fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 16 Martie 2017

În România va apărea un partid de extremă dreaptă. Aceasta este predicția lui Mihai Răzvan Ungureanu, la prima ieșire după demisia de la șefia Serviciului de Informații Externe.

 


Publicat in Guvern
Primarul din judeţul Iaşi care şi-a pierdut soţia şi tatăl după ce aceştia au murit otrăviţi, nu exclude ca în spatele tragediei să se afle anumite persoane pe care le-a reclamat autorităţilor după ce a sesizat încălcarea legii.

 


Publicat in Justitie
Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, a fost implicat într-un grav accident rutier. Acesta a fost rănit, însă starea lui este stabilă. Isar a fost tranportat la Spitalul Județean Vâlcea.

 

Accidentul s-a produs pe DN7, în zona Câineni, județul Vâlcea, și au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autocamion.

 


Publicat in Social
Dalia Duca, tânăra de 24 de ani găsită împuşcată în cap, pe malul Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea, a postat pe Facebook, cu o zi înainte să moară, un mesaj despre invidie și mânie.

 

Pe contul de Facebook al Daliei Duca s-au strâns zeci de mesaje de condoleanţe.

 


Publicat in Social
Cinci bărbaţi s-au prăpădit în ultima lună la Morteni, în Dâmboviţa, iar poliţiştii cred că decesele au legătură între ele.

 

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca moartea să li se fi tras de la alcoolul pe care obişnuiau să îl consume şi care putea fi contrafăcut.

 

Şirul nefiresc de decese într-un interval foarte scurt, în aceeaşi comunitate, a alertat poliţia. Niciunul dintre cei cinci bărbaţi nu părea bolnav, iar moartea, în cazul fiecăruia, a fost subită.

 


Publicat in Justitie
Niculai Floriştean, viceprimarul din comuna suceveană Valea Moldovei, a fost depistat fără permis de conducere la volanul unui camion în care transporta cherestea fără documente de provenienţă. Acesta a fost amendat cu 5.000 de lei, i s-a confiscat lemnul de 7.000 de lei şi i s-a indisponibilizat camionul în valoare de 150.000 de lei. În plus, pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

 

Viceprimarul a fost prins în trafic, pe DJ 177 C, pe raza localităţii de domiciliu, de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Moldovei, în timp ce transporta cu camionul Mercedes cantitatea de 15,31 mc de cherestea răşinoase fără a deţine documente prin care să ateste provenienţa legală a lemnului, scrie „Adevărul”.

 


Publicat in Moldova
Guvernul a adoptat în şedinţa de joi, o serie de hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării unor funcţii publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcţii publice. Precizăm că până acum au fost schimbaţi mai mulţi prefecți.

 


Publicat in Guvern
O vedetă de reality show din Statele Unite a șocat pe covorul roșu la un eveniment din Los Angeles. Sundy Carter, care apare în emisiunea Basketball Wives, a apărut aproape goală.

 


Publicat in Vedete
Miniştrii care nu deţin proprietăţi în Bucureşti vor beneficia, pe durata mandatului, de decontarea cheltuielilor de cazare în limita unui plafon maxim anual de 55.000 lei (aproximativ 1.000 euro/lună) pentru a folosi imobilelele din fondul locativ aflat în administrarea RA-APPS, potrivit unui proiect de HG care urmează să fie adoptat de Guvern, în şedinţa de joi. Printre beneficiari sunt Lia Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh şi Carmen Dan.

 

Potrivit proiectului de hotărâre, „miniştrii, inclusiv persoanele care ocupă funcţii asimilate celei de ministru, precum şi miniştrii delegaţi, care nu deţin în proprietate exclusivă ori în coproprietate imobile cu destinaţia de locuinţe în municipiul Bucureşti, beneficiază, pe durata mandatului, în limita unui plafon maxim anual de 55.000 lei, de decontarea cheltuielilor de cazare pentru folosinţa imobilelor cu destinaţia de locuinţă de serviciu din fondul locativ aflat în administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS)".

 


Publicat in Guvern
Vulcanul Etna a erupt violent, rănind zece oameni. Printre victime se numără mai mulți turiști, dar și jurnaliști BBC, relatează The Independent.

 


Publicat in Naturism
Pagina 1 din 4