fbpx
 
Foto: freepik.com Foto: freepik.com

De câte jocuri de noroc te poți bucura și online


Dorința de a ne juca este o componentă de bază a personalității noastre. Deși considerăm că, odată cu înaintarea în vârstă, latura ludică trebuie lăsată deoparte, jocurile rămân la fel de importante pentru starea noastră de bine. Pentru un adult, una dintre cele mai relaxante activități ludice este practicarea jocurilor de noroc. 

Până nu demult, mersul la un cazinou fizic era singura opțiune pentru pasionații de gambling, dar evoluția tehnologiei digitale și a rețelelor de internet a adus o nouă alternativă. Ne referim, bineînțeles, la cazinourile online, care permit jocul de oriunde, la orice oră, în condiții de maximă confidențialitate. Deși unii jucători preferă încă sălile de jocuri, te poți bucura și online de senzații similare. Ai la dispoziție numeroase jocuri de noroc, pe care te invităm să le descoperi în continuare. 

Keno

Keno este un joc de tip loterie, a cărui origine este în China Antică. Există mai multe variante de keno, în funcție de țara de origine sau regulamentul specific. Ca orice loterie, și keno presupune alegerea unui număr sau a mai multora dintr-o serie și așteptarea extragerii numerelor câștigătoare. Dacă numerele tale sunt identice cu acestea, câștigi. Sumele obținute variază în funcție de tipul de keno și de câte numere ai ales. Șansele scad când mizezi pe multe numere, dar potențialul câștig crește. Poți fi mai bogat cu câțiva lei sau cu o sumă egală cu bugetul unei națiuni. Șansele de a câștiga o avere sunt foarte mici, dar, din când în când, mai apare câte un norocos.

Poker

Mulți consideră pokerul un sport, pentru că nu presupune doar noroc, ci și pricepere. Pentru a juca, ai nevoie de gândire strategică, capacitate de analiză și control emoțional. Acest lucru a dus la crearea de campionate și turnee pe tot mapamondul. Există multe variante de poker, ca Omaha, 5 Cards Draw sau Seven Cards Stud. Cel mai popular este însă Texas Hold’em, pentru că îmbină simplitatea regulilor cu complexitatea strategică și psihologică. 

Pokerul online este diferit de cel cu adversari reali, pentru că inteligența artificială determină reacțiile adversarului virtual. Așadar, componenta emoțională se reduce la controlul de care tu trebuie să dai dovadă. 

Sloturi

Sloturile, numite de români și păcănele, sunt jocurile cele mai populare în acest moment. Regulile simple și senzațiile tari pe care le oferă sunt de neegalat. Te poți bucura online de sute de jocuri, fiecare cu propria tematică și mecanică de joc. Există păcănele simple, cu câteva linii de joc, și sloturi complexe, cu jackpoturi care se acumulează progresiv. Grafica și ilustrația audio au evoluat atât de mult, încât sloturile rivalizează cu jocurile de calculator. 

Blackjack

Regulile blackjackului sunt simple, astfel că nu îți ia mult să le înveți. Totuși, jocul este destul de complex și necesită o bună capacitate de estimare a șanselor, la fiecare mână. Dacă la un cazinou real poți folosi tehnici ca numărarea cărților, la cel virtual pachetul se generează la fiecare mână, așa că norocul și simțul probabilităților sunt tot ce contează.

Pariuri sportive

Definirea pariurilor sportive ca jocuri de noroc este contestată de unele persoane, dar, la fel ca pokerul, și bettingul presupune un amestec de abilități personale și noroc. Oricât de mult ai studia statistici sau ai urmări meciuri, nu poți prevedea niciodată rezultatul unui eveniment sportiv. Poți paria online pe multe competiții și confruntări, iar urmărirea ulterioară a evenimentelor aduce multe emoții. Opțiunile de pariere sunt numeroase în mediul online, iar modul în care le combini este la fel de important ca intuiția. 

Ai la dispoziție cinci jocuri de noroc pe care le poți practica online. Indiferent pe care le alegi, joacă responsabil. Gamblingul este doar un hobby, așa că nu te lăsa dominat de dorința de a juca.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31