fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 23 Octombrie 2017

O jurnalistă a postului de radio Ecoul Moscovei a fost înjunghiată în gât, chiar în redacţie, luni dimineaţă.

 


Publicat in Panorama
Un câine din rasa Pitbull a ajuns într-un adăpost deoarece a atacat o pisică, însă acolo întâlneşte un copil cu autism care începe să-i citească...

 

Unui băieţel îi place să le citească câinilor dintr-un refugiu, această activitate făcând parte dintr-o iniţiativă care are drept scop să ajute animalele să se relaxeze şi să socializeze. Se pare însă că ajutorul este reciproc: copilul, care suferă de autism, pare mult mai calm şi mai concentrat în timpul procesului, reuşind să-şi îmbunătăţească în acelaşi timp abilităţile interpersonale şi lectura.

 


Publicat in Familie
Un primar din judeţul Botoşani a spus că va pune lacătul pe primărie şi va trimite salariaţii acasă dacă nu va obţine fonduri pentru plata salariilor şi a cheltuielilor curente.

 


Publicat in Moldova
După ce l-a agresat în pauza unui talk-show de televiziune pe Mihai Goţiu, sociologul Mirel Palada îl reclamă pe USR-ist lui Tăriceanu, plângându-se că acesta i-a prejudiciat dreptul la imagine şi reputaţie.

 

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, i se plânge şefului Senatului că a fost jignit, la B1 Tv, de senatorul USR Mihai Goţiu pe care, reamintim, Palada l-a bătut la propriu în pauza publicitară a emisiunii.

 


Publicat in Parlament
Poliţiştii ieşeni au demarat o anchetă după ce un bărbat a sesizat că şi-a găsit maşina mânjită cu fecale. Şoferul a pornit o investigaţie şi pe cont propriu, pentru a afla cine a recurs la acest gest extrem.

 


Publicat in Social
Decizie definitivă într-un dosar instrumentat de procurorii DNA în care primarul comunei ieșene Sirețel și alte persoane au fost acuzate de fapte de corupție. După 6 ani de judecată, judecătorii Curții de Apel Iași au decis condamnarea la închisoare cu suspendare a edilului.

 


Publicat in Justitie
Vasile Murariu, 35 de ani, din comuna Zamostea, Suceava, eliberat la data de 19 octombrie 2017, a rezistat 24 de ore în libertate. El a fost prins beat şi fără permis la volanul unei maşini, fiind reţinut de către poliţişti.

 


Publicat in Moldova
Cadavrele celor zece persoane care au murit în avalanşa produsă pe cel mai înalt pisc din Mongolia, numit Otgontenger, au fost recuperate de salvamnontişti, a informat Agenţia pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Naţională din Mongolia.

 


Publicat in Panorama
Impresionată pe viaţă de ororile pe care le-a văzut în Al Doilea Război Mondial, o bătrână de 86 de ani din judeţul Vaslui a ridicat un monument pentru soldaţii căzuţi în luptă.

 


Publicat in Moldova
Sunt nemulţumiri în  PSD la adresa ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Potrivit unor informaţii din interior, premierul Mihai Tudose, dar şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, până la un punct, ar fi supăraţi din cauza legii pensiilor, a cărei adoptare a fost amânată

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31