fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 29 Octombrie 2017

Autorităţile ruse au fost bombardate cu sute de relatări privind OZN-uri, după ce rezidenţii din nordul Siberiei au văzut pe cer, în 27 octombrie, o „minge luminoasă imensă”.

 


Publicat in Media
Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, "creierul" din spatele programului de guvernare al PSD, este consilier la Guvern, a susţinut sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale.

 


Publicat in Guvern
Cadavrul unei femei în vârstă de 84 ani, care a fost dat dispărută în urmă cu peste şase luni, a fost găsit, duminică, pe un teren din oraşul Arad.

 


Publicat in Social
Vloggerul Tbo-Pablo a murit. Andrei Mihai Leuștean, cunoscut de tinerii din România drept Tbo-Pablo, a murit într-un spital din Iași, la numai 29 de ani, în urma unor complicații medicale.

 


Publicat in Moldova
Un român a fost victima unui incident terifiant, în Torino. Bărbatul a fost atacat într-un parc al oraşului şi bătut cu sălbăticie şi incendiat. Agresorii sunt acum căutaţi.

 


Publicat in Panorama
După mai bine de un an, de când sunt blocate investițiile la aeroport,  conducerea PSD-ALDE a Consiliului Județean (CJ) Iași, în frunte cu Maricel Popa, președintele impus de Dragnea, și-a dat arama pe față  și a concediat echipa de directori de la Aeroport. După ce l-a impus pe prietenul, pilotul personal și partenerul de afaceri, Mitică Rebegea, în funcția de  președinte al Consiliului de Administrație la Aeroport, Maricel Popa execută cea mai buna echipă de manageri pe care a avut-o Aeroportul Iași”, afirmă liderul consilierilor județeni PNL, Romeo Vatră.

 


Publicat in Politica Locala
Săptămâna mondială a educației media (Media and Information Literacy (MIL) Week) a fost inițiată de UNESCO, încă din 2012. Anul acesta, intervalul 25 octombrie - 1 noiembrie este dedicat mass mediei, jurnaliștilor, cititorilor, dar mai ales tinerilor, care trebuie să își dezvolte aptitudinile, motivația și gândirea critică, să își extindă orizonturile, să transmită și să aplice cunoștințe în situații noi. Ne dorim ca ei să devină cetățeni activi în comunitățile lor, pentru a proteja drepturile omului, egalitatea de gen, dezvoltarea durabilă, pacea și justiția socială.

 

 Astfel, în aceste zile, 50 de elevi  de la Colegiul Negruzzi au participat la ateliere de media.

 


Publicat in Educatie
În cursul acestui an, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit la controlul de frontieră 59 cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor româneşti ce s-au dovedit a fi false. 

 


Publicat in Moldova
Publicul a desemnat câștigătorii celei de-a doua ediții a LightUP Festival, competiția internațională de video mapping, organizată de ansamblul Palas. Sute de spectatori au participat la spectacolul care a animat Palatul Culturii.

 


Publicat in Social
Zidurile Palatului Culturii din Iaşi s-au transformat sâmbătă seara într-o impresionantă sala de proiecţie în aer liber.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31