fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 26 Octombrie 2017

Doi bărbați au fost găsiți joi împușcați pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgoviște, iar Poliția investighează ce s-a întâmplat, relatează Agerpres.

 


Publicat in Social
Existenţa unui orar de vară şi a unuia de iarnă s-a generalizat în anii 70, odată cu prima criză a petrolului, atunci când unele ţări au decis să mişte acele ceasurilor cu o oră înainte sau una înapoi, în martie şi octombrie. Acum schimbul orar este obligatoriu în UE prin Directiva 2000/84 /CE. Ziua de 29 octombrie 2017, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lungă zi a anului.

 

Ca în fiecare an, în dimineaţă acestei duminici - ultima duminică din luna octombrie noaptea dintre 28 şi 29 octombrie, schimbarea orei se face astfel: ora 4:00 devine ora 3:00. Cu acest gest, se va încheia ora de vară şi va începe ora de iarnă.

 

Dar, care este originea acestui obicei care se aplică anual?

 


Publicat in Social
Vrei să vezi Palatul Culturii pus în valoare de proiecții video captivante, să le oferi copiilor prilejul de a învăța cum să gătească ori să mânuiască jocul kendama sau să vizitezi târguri tematice? Pe toate le regăsești pe agenda evenimentelor din acest sfârșit de săptămână, la Palas.

 


Publicat in Timp Liber
Moment istoric pe aeroportul Henri Coandă din București, unde a aterizat în această după-amiază, Patriarhul Kiril al Moscovei şi al întregii Rusii, şeful celei mai mari Biserici Ortodoxe din lume. Aceasta este prima vizită a unui patriarh rus în România dupa Revoluție.

 

Patriarhul Daniel i-a urat bun venit în România.

 


Publicat in Social
Trupul bărbatului de 45 de ani care alături de familia sa a căzut cu maşina în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit la 44 de kilometri de locul accidentului, pe malul sarbesc. Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, dar anchetatorii au găsit asupra sa actele care-i confirmă identitatea.

 


Publicat in Social
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulaţie de autorităţile din Germania.

 


Publicat in Moldova
Tolea Ciumac a fost reţinut joi dimineaţă de procurorii DIICOT, după o serie întreagă de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe.

 


Publicat in Justitie
Din cei 529 de deţinuţi eliberaţi în prima zi în care legea privind recursul compensatoriu a intrat în vigoare 184 au fost condamnaţi pentru furt, 135 pentru tâlhărie, 47 pentru viol şi 33 pentru omor, dintre care şase au fost condamnaţi pentru omor deosebit de grav, se arată într-un răspuns al ANP la o solicitare HotNews.ro.

 


Publicat in Justitie
Un bărbat din Zalău și-a dat foc, joi, în holul Primăriei, din cauză că municipalitatea nu a acceptat solicitarea sa de a-și schimba locuința socială în care trăiește.

 


Publicat in Social
O înregistrare cu o femeie violată de un bărbat beat în plină stradă, într-un oraș din India, a provocat revolta internauților după ce s-a văzut că nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta, scrie Daily Mail.

 

Incidentul s-a produs duminică pe o stradă publică aglomerată, în plină zi, în orașul Visakhapatnam din vestul Indiei. Deși mai multe persoane au filmat scena, nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta pe femeia care era sleită de puteri și nu a putut opune rezistență.

 


Publicat in Panorama
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31