fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Iulie 2023

O profesoară de la Liceul Teoretic Azuga a fost concediată pe motive disciplinare, după ce o petiţie semnată de peste o sută de părinţi a fost trimisă Ministrului Educaţiei şi Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Prahova, în acest caz fiind deschis şi un dosar penal.

Publicat in Educatie
Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru viol după ce o femeie în vârstă de 36 de ani dintr-un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihică aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a acuzat că ar fi fost agresată de un alt beneficiar.

Publicat in Moldova
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care se ia act de demisia Gabrielei Firea din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi prin care ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, este desemnat interimar în această calitate, a informat Administraţia Prezidenţială.

Publicat in Presedintie
Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat pe stradă de un coleg de școală mai mare, un adolescent de 17 ani. Tânărul a fost rănit grav și a ajuns la spital, unde a fost operat. Agresorul este cercetat acum pentru tentativă de omor.

Publicat in Social
Un român a fost arestat joi, de Ziua naţională a Franţei, la bordul unui TGV care asigura o legătură între Annecy şi Paris, după ce a tras un foc de armă într-un vagon al trenului de mare viteză, la bordul căruia a provocat panică.

Publicat in Eveniment
Marcel Ciolacu a declarat vineri, după demisia Gabrielei Firea din funcția de ministru al Familiei, că avut o discuție cu aceasta despre azilele groazei. Premierul îi cere, indirect, și lui Florentin Pandele „să facă un pas în spate”.

Publicat in Guvern
Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, și-a dat demisia vineri, la o zi după demisia de onoare a ministrului Muncii, Marius Budăi, în urma scandalului azilelor groazei.

Publicat in Guvern
Prin prezentul comunicat, anunț lumea academică și opinia publică interesată că am luat decizia de a candida la funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Publicat in Educatie
În perioada următoare, Guvernul va trece la aplicarea unui pachet de măsuri fiscale, pachet ce include creșteri de taxe și impozite. Proiectul a fost luat în calcul pentru suplinirea unui deficit bugetar și pentru ca România să se încadreze în deficitul negociat cu Comisia Europeană.

Publicat in Politica Locala
Comandamentul Forțelor Armate ale Ucrainei a publicat un videoclip în care sunt arătate forţele speciale de elită atacând o insulă ocupată de ruși de pe Nipru, din regiunea Herson.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31