fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 13 Iulie 2023

Doi inspectori din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Ilfov au fost reţinuţi, joi, de procurorii anticorupţie într-un dosar în care sunt acuzaţi că ar fi procedat la o evaluare formală, doar în baza documentelor, a îndeplinirii de către un centru de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu dizabilităţi a standardelor minime de calitate obligatorii.

Publicat in Justitie
Situație șocantă în județul Sălaj. O fetiță de 11 ani diagnosticată cu autism ar fi fost abuzată sexual de tatăl vitreg.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 49 de ani, venit să se răcorească la o bază de agrement din Botoșani, s-a rănit la cap și la coloana vertebrală, după ce a plonjat în piscină.

Publicat in Moldova
O anchetă a fost deschisă, luni, după ce un vârf de deget a fost trimis într-o scrisoare la Palatul Élysée al Administrației Prezidențiale din Franța.

Publicat in Eveniment
Chiar dacă Sparta a căzut în urmă cu aproximativ 2.400 de ani, limba războinicilor din fostul oraș-stat nu a dispărut. În prezent, câteva mii de oameni vorbesc graiul spartanilor.

Publicat in Panorama
Doi medici care administrează o clinică privată de oftalmologie din Bucureşti au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din ţară de organe, ţesuturi ori celule de origine umană fără autorizaţia specială emisă de Agenţia Naţională de Transplant şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
Medicii de la Spitalul „Dr. C.I. Parhon" din Iaşi au făcut două transplanturi renale după ce familia unei persoane aflate în moarte cerebrală a fost de acord cu donarea de organe.

Publicat in Sanatate
Spitalul Clinic de Obstetrică - Ginecologie „Cuza Vodă'' din Iaşi a fost încadrat, începând din luna iulie, în categoria a II-a de acreditare, conform Raportului de Acreditare şi a Ordinului Preşedintelui Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii.

Publicat in Sanatate
Grinzile podului aflat în construcţie peste râul Someş, la intrarea în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, s-au prăbuşit în urma vijeliei de joi.

Publicat in Social
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, informează Direcţia Naţională Anticorupţie.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31