fbpx
 
WikiPress / Polițist local din Bârnova, snopit în bătaie de consilierul personal al primarului Mihai Bălan

WikiPress / Polițist local din Bârnova, snopit în bătaie de consilierul personal al primarului Mihai Bălan


Scene incredibile au avut loc în cursul zilei de miercuri, 28 februarie, la sediul Primăriei Bârnova, județul Iași. Totul sub privirile șefilor din instituție.

Iulian Zaharia, 42 de ani, polițist local în localitate, se afla la orele amiezii în biroul viceprimarului Constantin Rusu.

La un moment dat, în birou apare Bogdan Câmpeanu, consilierul personal al primarului Mihai Bălan, cu atribuții de bodyguard.

Din senin, Câmpeanu s-a năpustit asupra polițistului. În timpul altercației, Zaharia a fost împins după care s-a lovit serios de marginea unui scaun.

Viceprimarul nu a intervenit să-i despartă, conform martorilor, relatează WikiPress.ro.

După impact, polițistul local s-a simțit destul de rău, dar cei din primărie nu știau dacă era necesar să cheme ambulanța. Până la urmă, a fost dus cu o mașină la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. A ajuns la ora 14.08.

După primele investigații, polițistul local avea doar o coastă ruptă. Dar din cauza unui pneumotorax (aerul pătrunde în spațiul dintre plămâni și peretele toracic – n.r.) a fost transferat la Secția Clinică de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, unde se află sub observație. În următoarele luni, polițistul trebuie să poarte corset.

Surse din Primăria Bârnova au transmis pentru WikiPress.ro că Bogdan Câmpeanu a fost angajat în primărie, cu un salariu de 8.000 lei/brut, după ce l-a ajutat pe Bălan în campania electorală din 2020. Acum, Câmpeanu a fost reactivat pentru alegerile locale din 2024. Aceleași surse arată că Zaharia a fost agresat pentru că nu mai dorea să-l susțină pe Bălan cu disciplinarea votanților din comună. De aici ar fi intervenit și corecția fizică.

Citește articolul integral pe WikiPress.ro

Article image
În caietul de sarcini pentru achiziția unui minibus electric, de 300.000 de euro, se menționa fix puterea motorului, de 165 kWh, și chiar o dimensiune precisă a anvelopei – R16 Un singur producător din lume îndeplinea condițiile: IVECO CNSC a anulat licitația și a ordonat reluarea procedurii, cu eliminarea cerințelor restrictive
Autor Cezar Moraru Anchete 30 Octombrie 2023


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31