fbpx
 
Viorica Dăncilă, despre cum a plâns Marcel Ciolacu la ea în sufragerie: „I-am făcut un ceai de fructe. Părea foarte afectat"

Viorica Dăncilă, despre cum a plâns Marcel Ciolacu la ea în sufragerie: „I-am făcut un ceai de fructe. Părea foarte afectat"


Fostul premier Viorica Dăncilă urmează să publice o carte-interviu realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu, în care dezvăluie momente din perioada în care s-a aflat la Palatul Victoria, dar şi relaţia cu actuala conducere a PSD. În carte, Viorica Dăncilă povesteşte o scenă petrecută la ea acasă, unde Marcel Ciolacu i-a spus „cu lacrimi în ochi" că „îi pare foarte rău de ce s-a întâmplat".

Potrivit Digi 24, Viorica Dăncilă spune în cartea pe care urmează să o publice că a fost ameninţată de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, care i-a spus că o va distruge, după ce a refuzat să demisioneze.

„Eram la Parlament, la Grupul PSD din Camera Deputaţilor, în birou, când a venit o delegaţie formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Dragoş Benea şi Marian Oprișan, care mi-au spus că ar fi foarte bine să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte şi să conducă ei partidul, ca o structură interimară, până la alegerile prezidenţiale (...) Stănescu mi-a spus că nu trebuia să intru eu în turul doi al alegerilor, ci Dan Barna. Paul Stănescu mi-a spus: ai vrut să candidezi, n-ai vrut să laşi pe alţii să preia conducerea partidului, te voi distruge!", susţine Dăncilă.

Potrivit sursei citate, în carte este descris şi momentul în care, după alegerile prezidenţiale, acasă la Viorica Dăncilă a venit Marcel Ciolacu pentru a o convinge să demisioneze de la şefia PSD, urmând să primească în schimb un loc de parlamentar.

„M-a sunat şi Ciolacu şi mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a aşezat pe canapea şi mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut şi un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat", descrie Viorica Dăncilă scena, potrivit Digi 24.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara că nu se teme de dezvăluirile anunţate de Viorica Dancila în cartea pe care a scris-o împreună cu jurnalista Marga Nițu.

„Îi urez succes, mă tem pentru români de ce se întâmplă la guvernare. Dezvăluri la ce? Întotdeauna au fost cărţi, dezvăluiri, eu nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine şi îmi asum trecutul Partidului Social Democrat. Nu am mai vorbit cu doamna Dăncila, dar presupun că putem avea o discuţie", a declarat Marcel Ciolacu, într-o emisiune la TVR.

 

Sursa: Ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31