fbpx
 
Captură video Captură video

Incidente la mitingul anti-extremism organizat de Gheorghe Flutur. Liderul SOS Suceava, partidul extremist al Dianei Șoșoacă, scos din mulțime de jandarmi (VIDEO)


Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa, duminică, la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Flutur.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, după ce a devenit agresiv şi a refuzat să părăsească adunarea.
„La solicitarea organizatorilor care desfăşurau o manifestare de protest autorizată, o persoană, care nu făcea parte din grupul de protestatari a căror activitate a fost declarată, a fost extrasă din mulţime, ca urmare a faptului că a refuzat să părăsească adunarea publică la solicitarea forţelor de ordine şi avea un comportament agresiv. Aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, urmând a fi dispuse măsurile legale", 
a declarat, pentru Agerpres, şeful Jandarmeriei din Suceava, Ionel Postelnicu.

Conform News Bucovina, jandarmii au intervenit și l-au scos dintre participanți pe liderul SOS Suceava, Andrei Nesculescu, dar acesta s-a opus susținând că a fost invitat ca orice sucevean de Gheorghe Flutur la miting. El a fost luat cu forța de jandarmi în timp ce se zbătea și a fost dus spre o dubă a jandarmeriei, mai arată publicația citată.

La mitingul din centrul municipiului Suceava au participat, potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 3.000 de persoane.
În timpul manifestaţiei, liderul liberal Gheorghe Flutur a prezentat un decalog de luptă împotriva extremismului.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31