fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 09 Mai 2024

În încercarea de a fugi de războiul din Ucraina, un bărbat s-a deghizat în femeie și a încercat să iasă din țară.

Publicat in Panorama
Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere la poliție după ce i-au dispărut un bolid de lux și o ambarcațiune de la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Snagov, județul Ilfov, potrivit surselor Știrilor PRO TV.

Publicat in Justitie
Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat-o pe mama tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai dacă s-a dus la înmormântarea copilei sale, iar pe tatăl tânărului decedat dacă fiica pe care o mai are există în realitate.

Publicat in Justitie
Un bărbat a murit din cauza unei infecții la picior, care a făcut ca membrul inferior să aibă o culoare neagră-albăstruie, în timpul unei vacanțe în Edinburgh, Scoția.

Publicat in Panorama
Imagini uluitoare în județul Iași, unde o femeie a scăpat cu viață, la limită, după ce s-a ambiționat să treacă în grabă prin fața unui TIR, la o trecere de pietoni din Podu Iloaiei.

Publicat in Social
Tabloul „Ecce Homo”, singurul tablou al lui Tițian din România și din Europa de Est, este păzit de jandarmi înarmați la Muzeul Municipal „Regina Maria” din Iași.

Publicat in Social
O femeie din SUA a fost găsită moartă, legată de un copac, într-un cimitir din Mexic, după ce a mers acasă la iubitul ei căruia i-a spus că vrea să încheie relația.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 36 de ani amenință, joi după-amiază, că se va arunca de la etajul unui complex comercial din București. Este vorba despre Cora Pantelimon.

Publicat in Social
Poliţiştii din Argeş au efectuat, joi, 20 de percheziţii într-un dosar de furt şi comercializare ilegală de arbori, descinderile având loc la sediul unui ocol silvic, la sediile unor operatori economici de profil, precum şi la locuinţele unor persoane bănuite.

Publicat in Justitie
Actorul Florin Piersic a fost transferat joi la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Bucureşti, la momentul internării pacientul prezentându-se cu o „stare generală gravă", afirmă reprezentanţii unităţii medicale într-un comunicat remis presei.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31