fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 28 Aprilie 2024

Fostul lider al clubului avea contract pe perioadă nedeterminată, caz unic în fotbalul românesc. O aberație marca Mihai Chirica

Paraschiv a reușit în 2020 și 2021 să retrogradeze de două ori la rând cu echipa de fotbal

A fost restructurat, dar a câștigat în instanță despăgubiri de aproape jumătate de milion de euro, cu tot cu taxe

A executat clubul până la ultimul leu, deși își clama dragostea pentru club în scrisori deschise marelui public

Poli Iași era în Liga a 2-a, n-avea un ban, și a împrumutat de la Șfaițer ca să-l plătească pe Paraschiv, pentru că altfel risca să nu primească licența pentru a promova

Cip Paraschiv stă de 4 ani pe banii de la Poli Iași iar acum și-a găsit valențe de politician la AUR


Publicat in Anchete
Trei polițiști chilieni au fost uciși, sâmbătă dimineață, în municipiul Cañete din regiunea Biobío, au anunțat autoritățile locale.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 70 de ani a fost prins de către poliţiştii din Capitală, furând un telefon mobil şi un portofel din căruciorul unui copil.

Publicat in Social
Un şofer sub influenţa băuturilor alcoolice a fost prins de poliţişti conducând cu viteza de 143 kilometri pe oră pe DN2 - E85, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Publicat in Social
România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, la Campionatele Europene de la Szeged (Ungaria).

Publicat in Alte Sporturi
Poliţiştii de frontieră din Huși au depistat doi bărbați cu cetăţenie Republica Moldova care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat a României, cu ajutorul unui tânăr cu cetățenie română și R. Moldova, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

Publicat in Moldova
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei, deoarece a găsit probleme multiple la listele de semnături depuse de Diana Şoşoacă. Aceasta a acuzat că respingerea candidaturii ei este din ordinul dat de liderul PSD Marcel Ciolacu şi că Primăria Generală a Municipiului Bucureşti este cea mai coruptă instituţie din România.

Publicat in Administratie Locala
Sănătatea reprezintă unul dintre domeniile care au prioritate. Noul mandat de la Consiliul Județean Iași trebuie să aducă proiecte noi și obiective majore în acest domeniu.

Publicat in Politica Locala
Floriile se mai numesc și Duminica Patimilor sau Intrarea Domnului în Ierusalim. Acestea se sărbătoresc întotdeauna înainte cu o săptămână de Paște. Anul acesta, Floriile se vor sărbători pe data de 28 aprilie 2024.

Publicat in Social
Armata ucraineană a făcut o greșeală gravă pe front, în urma căreia soldații ruși au reușit să înainteze și să își treacă în palmares noi cuceriri.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2