fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 12 Aprilie 2017

O prezentatoare tv și-a pierdut locul de muncă după ce s-a aflat că avea și un alt job pe lângă cel principal.

 


Publicat in Vedete
Un utilizator neautorizat a aprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cele 156 de sirene folosite în caz de uragan în oraşul Dallas, Texas.

 

Dacă un hacker intră pe telefonul unui utilizator este grav, deoarece încalcă intimitatea unei persoane şi poate avea grave repercusiuni în viaţa acestuia. Dar dacă un hacker intră într-un sistem public care afectează simultan mii, dacă nu milioane de persoane, ce se întâmplă? Oraşul Dallas, Texas (SUA) are răspunsul la această întrebare.

 


Publicat in Panorama
Doi adolescenţi din judeţul Botoşani au comis o crimă oribilă. L-au omorât în bătaie pe un bărbat de 26 de ani, i-au luat trupul neînsufleţit şi l-au cărat cu faetonul abandonându-l pe câmp. Au fost descoperiţi de poliţişti şi s-a luat măsura arestării preventive pentru 24 de ore a ucigaşilor.

 


Publicat in Moldova
Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a fost lovit cu ouă şi pietre de manifestanţi furioşi, la plecarea de la un eveniment organizat de armată, relatează BBC News.

 

Televiziunea de stat din ţară a filmat momentul în care mulţimea a atacat maşina liderului, în statul Bolivar, din sud-estul Venezuelei.

 


Publicat in Panorama
Anchetatorii germani care investighează exploziile de marți seară asupra autocarului cu jucătorii echipei de fotbal Borussia Dortmund analizează o a doua scrisoare prin care este revendicat atacul în care au fost răniți un fotbalist și un polițist, informează Agerpres, care citează DPA și Reuters. UPDATE: Un suspect a fost deja arestat, iar procurorii iau în calcul un posibil atac terorist.

 

Procurorii federali germani au anunțat miercuri că prima pistă luată în calcul pentru exploziile care au vizat autocarul echipei de fotbal Borusia Dortmund este cea a unui atac terorist, notează Deutsche Welle.

 


Publicat in Panorama
Învierea Domnului - trecerea de la robie la libertate
Prin Harul lui Dumnezeu Arhiepiscop al Iaşilor şi Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei
Iubiţilor preoţi din parohii, cuvioşilor vieţuitori ai sfintelor mănăstiri şi drept-credinciosului popor al lui Dumnezeu din Arhiepiscopia Iaşilor: har, bucurie, iertare şi ajutor de la Dumnezeu Cel în Treime preaslăvit – Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt

 

Iubiţi fraţi preoţi, Iubiţi fraţi şi surori întru Hristos-Domnul,

 


Publicat in Familie
De şase zile, la Vama Siret, pe DN2, în judeţul Suceava, şoferii de camioane aşteaptă aproximativ 10 ore pentru a ieşi din ţară şi două ore pentru a intra.

 


Publicat in Moldova
Un puști de numai 11 ani din Michigan, SUA și-a pus capăt zilelor, în urma mai multor mesaje primite pe telefon de la fata pe care o plăcea, în care acesta îi spunea că are de gând să-şi ia viaţa, potrivit dailymail.co.uk.

 

Ce nu și-a dat seama băiatul a fost că de fapt era o farsă macabră pusă la cale de fetița în vârstă de 13 ani alături de câțiva copii. Aceştia au postat pe contul fetei mai multe mesaje din care se înțelegea că fata s-a sinucis.

 


Publicat in Panorama
Ancheta Rise Project a continuat cu un nou episod. Jurnaliștii susțin că dezvăluie afacerile necurate din jurul președintelui PSD Liviu Dragnea. Ancheta pune la îndoială modul în care două miliarde de lei au ajuns din bugetul statului la compania Tel Drum, și mai apoi la apropiații lui Liviu Dragnea.

 

Jurnaliștii de la Rise Project susțin că în ultimii 10 ani, Tel Drum a luat două miliarde de lei din contracte cu statul, adică 80% din încasările totale ale companiei de drumuri.


Publicat in Companii
Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan afirmă că le sugerează celor de la PSD să nu renunţe la cota unică, pentru că este „cea care valorizează muncă şi sprijină interesele angajaţilor productivi", promiţând că PNL o va reintroduce dacă PSD decide să „se joace cu stabilitatea legislaţiei fiscale".

 


Publicat in Parlament
Pagina 1 din 4