fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 24 Aprilie 2017

Poli Iaşi a făcut un surprinzător pas greşit în etapa cu numărul 7 a play-out-ului Ligii 1, împiedicându-se acasă de cea mai slabă echipă din campionat.

 

Moldovenii nu au reuşit decât un 0-0 în faţa celor de la ASA Târgu Mureş.

 


Publicat in CSMS Iasi
O tânără în vârstă de 29 de ani s-a aruncat, în această seară, de la etajul șase al blocului în care tocmai închiriase un apartament. Medicii de la ambulanță care au sosit la locul incidentului, nu au putut decât să constate decesul.

 


Publicat in Social
Lămâile pot fi folosite sub orice formă: suc, în ceai, în alte băuturi, ca dressing la salată etc. Acestea sunt benefice pentru organism: întăresc imunitatea şi luptă împotriva infecţiilor.

 

Lămâia este o sursă excelentă de vitamina C, fiind crucială pentru organism. Lămâile mai conţin acid citric, calciu, magneziu, bioflavonoide, pectine.

 


Publicat in Naturism
Imagini publicate de Sorin Sanda, un salvator montan care a participat la misiunea de recuperare a celor doi copii morţi în urma avalanşei din Retezat, aduc noi informaţii despre cât de periculoase sunt locurile în care grupurile de turişti s-au aventurat.

 

Salvamontistul Sorin Sanda a făcut parte din echipele care au recuperat trupurile zdrobite de stânci ale celor doi copii decedaţi în urma avalanşei din Masivul Retezat, alpiniştii Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi.

 


Publicat in Social
Oficiali de la unele dintre cele mai importante agenţii guvernamentale de spionaj internaţional participă, în oraşul neozeelandez Queenstown, la o reuniune secretă a alianţei de spionaj Five Eyes (Cinci Ochi), din care face parte SUA, Marea Britanie, Australia, Canada şi Noua Zeelandă.

 

La întâlnirea secretă urmează să participe directorul FBI, James Comey, şi directorul CIA, Mike Pompeo, precum şi oficiali de rang înalt ai agenţiilor de spionaj şi securitate din Australia, Canada, Marea Britanie şi Noua Zeelandă.

 


Publicat in Panorama
Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de rujeolă a ajuns la 23 în ţara noatră.

 


Publicat in Sanatate
Insurgenţii talibani au atacat o bază a armatei SUA în provincia estică Khost din Afghanistan, luni, conform unui raport Reuters care nu a oferit detalii despre incident.

 

Atacul a survenit în timpul unei vizite surpriză a Secretarului pentru Apărare, James Mattis, la Kabul.

 


Publicat in Eveniment
La 27 de ani, îşi permitea să dea cu împrumut 500.000 de lei, o sumă pe care mulţi tineri nici măcar nu visează că ar vedea-o vreodată, darmite să o aibă. Dar el nu e un tânăr oarecare, este şeful tinerilor. Al tinerilor social-democraţi. Şi, de câteva luni, ministru. Nu a împlinit încă 33 de ani, dar colegii de partid şuşotesc că ar fi milionar. În euro. Se numeşte Gabriel Petrea, scrie jurnalistul Cătălin Prisăcariu în România Liberă.

 


Publicat in Guvern
Două bancomate de pe Strada Gării din Pașcani au fost forțate de hoți, poliţia demarând o anchetă în acest caz. Persoane rămase încă neidentificate au încercat să spargă cele două bancomate, asta deși zona este populată inclusiv pe timp de noapte. Ofițerii de la BCCO au deschis o anchetă în acest caz, iar astăzi au luat probe de la fața locului.

 


Publicat in Justitie
O tânără din Satu Mare a decis să-și încheie socotelile cu viața într-un mod tragic.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4