fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Martie 2017

Victor Ponta a declarat vineri seara, la Antena 3, că şi-a depus în cursul zilei demisia din PSD, pe care i-a înmânat-o preşedintelui partidului, Liviu Dragnea. „Aştept ca dl Dragnea să ia decizia", a răspuns el, întrebat dacă mai este membru PSD.

 


Publicat in Parlament
Exclus din funcţiile de conducere din PSD, dar încă membru de partid, primarul Iaşului, Mihai Chirica, a sancţionat, vineri, amendamentele propuse de Şerban Nicolae la legea graţierii, reamintind cu acest prilej că românii stiu să penalizeze orice deviere de la drumul de drept al integrării europene şi al luptei împotriva corupţiei.

 

„Orice intervenţie în spaţiul public făcută pe domenii prioritare ale României, cum ar fi lupta împotriva corupţiei, sunt subiecte care atrag atenţia de fiecare dată asupra opiniei publice din România, în special, iar din nefericire atunci când au impact negativ aţi văzut că suntem pe prima pagină şi în opinia publică internaţională. Eu vreau să spun un lucru în care cred. Românii au, să spunem, experienţa democratică autentică şi reală în acelaşi timp, ştiu să penalizeze de fiecare dată orice exces şi orice deviere de la drumul drept al integrării europene şi al luptei împotriva corupţiei", a declarat Chirica, citat de Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă.

 


Publicat in Politica Locala
Omul de afaceri Gruia Stoica a fost audiat vineri, de instanţa supremă, în şedinţă secretă, în calitate de martor în dosarul „Turceni - Rovinari", în care sunt judecaţi fostul premier Victor Ponta şi fostul senatorul Dan Șova, potrivit news.ro.

 

Gruia Stoica a fost audiat în şedinţă secretă, în urma unei decizii a completului de judecată, care a stabilit ca martorii din acest caz să fie audiaţi în şedinţe nepublice.

 


Publicat in Justitie
Site-ul în limba română Sputnik Moldova”, principalul organ de propagandă al Kremlinului, a publicat pe 8 martie un pictorial realizat de Lia Olguța Vasilescu, în anul 2006. Materialul care se vrea a fi un semn de apreciere pentru ministrul Muncii de la București începe cu următoarea precizare: „prototip al oltencei focoase, Olguța a înțeles de tânără că haina îl face pe om, mai ales în politică”.

Publicat in Media
Contul de Facebook a devenit mai mult decât un moft, în special pentru personalitățile publice care vor să-și sporească popularitatea. Astfel, numeroase vedete aleg să se promoveze singure folosind conturile de socializare. Inna, Alexandra Stan, Smiley sunt câteva dintre vedetele care se pot lăuda cu milioane de admiratori pe Facebook și pentru care Facebook-ul a devenit un fel de barometru al popularității acestora.

 


Publicat in Vedete
Un profesor britanic de ştiinţe politice a învăţat pe propria piele riscurile unei transmisiuni în direct. Vorbea la BBC despre problemele din Peninsula Coreeană, când copiii săi au intrat în cameră. Iată ce a urmat:

 


Publicat in Media
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit aproximativ 16.000 ţigarete de proveniență  Republica Moldova și Duty Free, pe care patru persoane au încercat să le introducă ilegal pe piața neagră din România.

 


Publicat in Social
După o ședință de aproape două ore a Biroului Permanent Județean, la care au fost prezenți și președintele Raluca Turcan și secretarul general Cristian Bușoi, liberalii ieșeni au decis ca pentru organizarea alegerilor interne să se facă un comitet care să se ocupe de acest lucru. Acest comitet va pregăti organizarea alegerilor care vor avea loc pe 2 mai.

 

Cel care va conduce comitetul nu va putea candida pentru șefia partidului, însă va asigura până atunci interimatul.

 


Publicat in Politica Locala
Procurorii din orașul Hârlău au propus arestarea preventivă pentru o durată de 30 zile față de Benza Ghiorghi, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

 


Publicat in Justitie
Poliţiştii din Hârlău au fost sesizaţi, joi, de către un reprezentant E-ON, despre faptul că la locuinţa unui bărbat din oraş s-ar consuma fraudulos energie electrică.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4