fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Martie 2017

Fenomenul hotelurilor pentru părinţi şi bebeluşii lor se întâlneşte de la Tel Aviv la Ierusalim.

 

La Baby Lis Hotel din Tel Aviv, vizitatorii sunt întâmpinaţi de un miros de pudră de talc şi un continuu du-te-vino. Sunt medici, asistente medicale, prieteni şi membri de familie care cutreieră holurile cu baloane roz sau albastre. Dar, mai presus de toate, aici se află mamele şi taţii cu nou- născuţii lor. Îşi transportă bebeluşii în leagăne din plastic mergând la o cafea la bar, să discute cu medicul, sau participă la un curs pentru a învăţa cum să le facă baie nou- născuţilor.


Publicat in Sanatate
Cetăţenii Venezuelei se confruntă în prezent cu lipsa de benzină, în timp ce industria petrolieră a ţării are probleme tot mai serioase. Situaţia economică este o sursă de frustrare într-o ţară ce deţine cele mai mari rezerve de petrol din lume.

 

Cozile lungi la benzină sunt de obicei rare în capitala venezueleană Caracas, dar ele au fost evidente miercuri în condiţiile în care principalul producător intern al ţării a avut probleme cu distribuţia.


Publicat in Panorama
Pe 25 martie 2017 se va desfășura evenimentul „Ora Pământului”, cea mai mare mișcare voluntară de mediu la nivel mondial. Pentru a noua oară consecutiv, WWF România încurajează cetățenii, ONG-urile, companiile, instituțiile publice și centre culturale din toată țara să stingă lumina timp de o oră, între orele 20.30 și 21.30.

 


Publicat in Naturism
Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

 


Publicat in Alte Sporturi
Şi în acest an, ansamblul Palas şi Iulius Mall Iaşi se alătură iniţiativei internaţionale de protejare a mediului prin stingerea luminilor - „Ora Pământului”.

 


Publicat in Naturism
Omul de afaceri ieșean Bogdan Cihodaru a fost condamnat vineri, 24 martie, la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, într-un dosar în care au mai fost condamnaţi un avocat şi un notar.

 

Omul de afaceri a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni, printre care instigare la abuz în serviciu şi spălare de bani sau instigare la fals. În acelaşi dosar, judecătorii de la Curtea de Apel Suceava au mai condamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare pe notăriţa Ioana Necula, la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare pe avocata Maria Otilia Bârnaz, la 8 luni de suspendare pe Gheorghe Maftei şi la un an şi opt luni pe Dumitru Contoloru.

 


Publicat in Justitie
Accident spectaculos la Ciric. Șoferul unui Opel Corsa cu numere de Botoșani nu a acordat prioritate unui Renault Clio și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului violent patru persoane au fost rănite. Echipaje medicale și de Politie au intervenit la locul accidentului

 


Publicat in Social
Imaginile arată cum Victor Ion Axinte, tânărul avocat în vârstă de 26 de ani, împreună cu prietena ies din local, la ora 23.18. După două minute de discuţii, ei decid să plece acasă cu maşina cu care au venit la petrecere. Agapa a avut loc într- un local situat spre Bucium. După alte trei minute, tânărul s-a izbit violent de autoturismul Toyota Auris oprit la semaforul din intersecţia de la Granit.

 


Publicat in Social
Veşti bune pentru chiriaşii ANL. Ministerul Dezvoltării a elaborat un proiect de ordonanţă de urgenţă, pentru ca aceştia să plătească mai puţin pentru chirie.

 

Astfel, chiriaşii ANL ar putea da între 10 şi 30 la sută din venitul mediu brut pentru o locuinţă construită de stat, ceea ce va duce la reducerea cu până la 50 la sută a chiriilor, scrie Digi24.

 


Publicat in Imobiliare

Primarul comunei Balș, Constantin Cibotaru, a rămas fără funcție ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească definitivă. Prefectul Marian Grigoraș a semnat astăzi ordinul prin care se constată încetarea mandatului.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4