fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 19 Martie 2017

La scurtă vreme după ce Daniel Constantin şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu modul în care funcţionează ALDE, Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe acesta de şantaj.

 

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la finele întrunirii delegaţiei permanente a partidului, că a fost şantajat de Daniel Constantin "în legătură cu anumiţi colegi care urmau să candideze la alegerile parlamentare", relatează Hotnews. Acuzele lui Tăriceanu vin în contextul în care Constantin a părăsit ostentativ întrunirea partidului, acuzând că aceasta este nestatutară.

 


Publicat in Parlament
Ca în fiecare duminică seara, de o lună şi jumătate încoace, câteva sute de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei şi au scandat împotriva Executivului.

 

Aproximativ 300 de oameni s-au adunat în faţa Guvernului.

 


Publicat in Guvern
Un pedagog de la un liceu special din judeţul Neamţ a ajuns în arest, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani. În plus, procurorii DIICOT spun că bărbatul a încercat să abuzeze şi alte minore. Cazul este cercetat acum şi de o comisie din cadrul liceului, şi de Inspectoratul Şcolar Neamţ.

 

Potrivit procurorilor DIICOT Neamţ, pedagogul de la Liceul Tehnologic Special din comuna Ştefan cel Mare ar fi început avansurile sexuale asupra victimei sale în urmă cu cinci ani, când copila avea doar 9 ani. Anchetatorii mai spun că dascălul ar fi profitat de fată doi ani la rând. Şi le-ar fi făcut avansuri şi altor minore.

 


Publicat in Moldova
Un lucru sigur despre modă e că odată ce ceva a avut succes, va reveni cu siguranță. Explozia social media aduce azi noi criterii în stabilirea trendurilor: e de ajuns ca cineva cu suficientă audiență pe Facebook, Twitter sau Instagram să declare că un lucru e cool, și acel ceva va intra în top.

 


Publicat in Moda si stil
Asociația „Creștem România Împreună” lansează cea de-a 2-a ediție a campaniei «Plantează În România», prin care își propune, la fel ca și anul trecut, să desfășoare cea mai mare acțiune de împădurire de până acum pe teritoriul țării noastre.

 

La Iași, acțiunea va avea loc sâmbătă, 1 aprilie 2017, între orele 9.00 și 17.00. Pe pagina oficială de Facebook a evenimentului sunt specificate toate detaliile de participare.

 


Publicat in Naturism
Cătălina Ponor a obținut, duminică, medaliile de aur la bârnă şi la sol la Cupa Mondială de la Baku. Cătălina Ponor, care anul acesta împlinește 30 de ani, fusese singura din cei şapte sportivi români prezenţi la start care reușise să treacă de faza calificărilor, urmând să evolueze la bârnă și sol, aparatele sale favorite

 

Ponor a obținut în finala de la bârnă 13,833 puncte, fiind urmată de gimnasta elenă Vasiliki Millousi (13,633 puncte) și australianca Emily Little (13,433).

 


Publicat in Alte Sporturi
Cunoscuta cântăreață nonconformistă Corina Bud a susținut sâmbătă seara, un concert la Iași. La eveniment a participat și primarul Mihai Chirica. Acesta nu a ratat ocazia de a se fotografia cu artista

 


Publicat in Familie
Un șofer de 44 de ani din Vaslui şi-a pierdut viaţa sâmbătă noaptea, după ce a ratat o curbă periculoasă, izbindu-se violent de un pod spre Chicerea. Acul indicatorului de viteză s-a blocat la 120 km/h. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, atunci când şoferul se afla la volanului unui Renault Kangoo şi circula dinspre Iaşi către Vaslui.

 


Publicat in Social
În perioada 13 -15 martie 2017 a avut loc a treia vizită de lucru cu profesorii, în cadrul proiectului Erasmus+ „Cooperarea dintre școlile europene în vederea creării, aplicării și diseminării resurselor educaționale deschise prin folosirea tehnologiilor informației și ale comunicării”.

 


Publicat in Educatie
Poliţiştii ieșeni de la Secţia 6 au acţionat, sâmbătă dimineața, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta siguranţa cetăţeanului, pentru prevenirea ilegalităţilor din domeniul forestier, comerţului ilicit cu ţigarete şi produse din tutun. S-a acţionat de asemenea pentru diminuarea riscului rutier şi creşterea gradului de securitate rutieră pe raza municipiului Iaşi.

 

La razie  au participat şi poliţiştii Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroului Rutier, reprezentanţi I.J.J. Iaşi, Gărzii Forestiere, Ocolului Silvic Ciurea, Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Iaşi şi Poliţiei Locale Iaşi.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 3