fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 01 Octombrie 2017

Ventilatoarele de tavan şi aparatele de aer condiţionat au reuşit cu greu să uşureze efectele sufocantelor valuri de căldură care au lovit sudul Californiei (SUA) cu câteva zile în urmă.

 


Publicat in Panorama
Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit aurul, duminică, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Sarasota-Bradenton (Florida/SUA), cu timpul de 6 min 06 sec 400/1000.

 


Publicat in Alte Sporturi
În perioada 29-30 septembrie a.c., poliţiştii rutieri au organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni pe linia prevenirii excesului viteză şi a celorlalte cauze generatoare de accidente rutiere. Au fost aplicate 207 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  77.760 lei, dintre care 54 pentru viteză.

 


Publicat in Social
Poliţiştii din Miroslava, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori, din pădurea Vadu Vejei. 4 persoane au fost reţinute.

 


Publicat in Justitie
Fostul jucător de fotbal american O.J. Simpson a fost eliberat condiţionat, după ce acesta şi-a petrecut ultimii nouă ani în spatele gratiilor pentru un jaf armat din Las Vegas, transmite CNN, conform news.ro.

 

„O.J. Simpson a fost eliberat, este un om liber”, a declarat Brooke Keast, purtător de cuvânt al Sistemului Penitenciar din Nevada.

 


Publicat in Panorama
O femeie de 45 de ani de profesie medic stomatolog a fost omorâtă cu sânge rece în casă, în Capitală, sâmbătă seara. Criminalul, care era chiar iubitul femeii, a fost găsit spânzurat.

 


Publicat in Justitie
Doi poliţişti din Arad au fost reţinuţi, duminică, pentru că ar avea o plantaţie de canabis, situată în zona unei păduri. Unul dintre oamenii legii a fost prins la faţa locului, alături de un prieten, când se pregătea să recolteze din plante, relatează News.ro.

 


Publicat in Justitie
Violenţe în Spania, în ziua referendumului din Catalonia. Ofiţerii Poliţiei Naţionale încearcă să îi oprească pe catalani să voteze la referendumul pentru independenţa faţă de Spania organizat de autorităţile regiunii. Guvernul de la Madrid se opune organizării referendumului, considerându-l neconstituţional. Poliția Naţională spaniolă a arestat mai mulţi oficiali catalani, a confiscat broșuri de campanie, a sigilat multe din cele 2.300 de școli desemnate ca secții de votare, a confiscat urne şi buletine de vot. Pentru a dispersa mulţimea, polițiştii au tras cu gloanțe de cauciuc duminică pe o stradă din Barcelona. Sute de persoane au fost rănite.
 

Publicat in Eveniment
Poliţia canadiană investighează ca posibile acte de terorism mai multe incidente care au avut loc sâmbătă noapte în Edmonton, când un poliţist a fost lovit de o maşină şi apoi a fost înjunghiat, ulterior un alt vehicul lovind patru pietoni, relatează news.ro.

 

Un poliţist care dirija traficul cu ocazia unui meci de fotbal a fost lovit de o maşină care circula cu mare viteză, iar apoi a fost atacat cu un cuţit. De asemenea, un bărbat care conducea o dubă a lovit cel puţin patru pietoni a fost arestat două ore mai târziu.

 


Publicat in Eveniment
Un asteroid se îndreaptă periculos către Pământ, iar acest lucru a fost confirmat de cercetătorii de la NASA.

 

NASA a confirmat faptul că asteroidul reprezintă un potenţial pericol, deoarece va trece „extrem" de aproape de Pământ pe 12 octombrie.

 


Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31