fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 10 Octombrie 2017

Deputatul social-democrat Ovidiu Sitterli, ales în circumscripția Sibiu, a decis să părăsească partidul. Organizația PSD Sibiu îl acuză că nu a avut rezultate în Parlament.

 

„Prin gestul lui de trădare, considerăm că domnul Sitterli datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălţimea aşteptărilor electoratului care i-a acordat votul de încredere”, a anunțat PSD Sibiu.

 


Publicat in Parlament
Baza de date a Astra Asigurări, administrată în prezent de lichidatorul judiciar, KPMG, a fost atacată cu un virus de tip ransomware, extrem de utilizat în ultima vreme de hackeri. Atacatorii au restricţionat, prin criptare, accesul la datele privind compania de asigurări aflată în lichidare, adică milioane de dosare de daună şi de contracte de asigurare care conţin inclusiv datele personale ale clienţilor, scrie site-ul Profit.ro citat de News.ro. Atacul a fost înregistrat pe 6 octombrie.

 

Virusul a atacat serverele Astra, iar recompensa solicitată a variat între 15.000 dolari şi 25.000 dolari, exprimaţi în bitcoins, pentru fiecare server afectat.

 


Publicat in Companii
Un bărbat de 30 de ani din localitatea ieșeană Cozmeşti folosește de multă vreme ambulanța pe post de taxi iar medicii, cel puțin până acum, nu au avut ce să-i facă! Omul nu are probleme medicale, dar şi-a făcut un obicei din a solicita ajutorul urgentiștilor din Paşcani.

 


Publicat in Sanatate
Catalonia trebuie să devină și va fi un stat independent, dar, deocamdată, va purta un dialog cu Madridul, a spus marți seară Carles Puigdemont, președintele regiunii catalane, în Parlamentul regional. El a anunțat că a suspendat procesul declarării independenței pentru a purta negocieri în acest sens cu Madridul.

 

Carles Puigdemont a declarat că nu dorește escaldarea tensiunilor, dimpotrivă. De asemenea, el a spus că problema catalană a devenit una europeană și a repetat ideea de dialog.

 


Publicat in Eveniment
Un procuror din Turcia a fost rănit grav, după ce a fost împușcat, de un polițist, în biroul său din Antalya.

 


Publicat in Eveniment
Smiley (34 de ani), cântăreţ şi membru al juriului „Vocea României“, a lansat cea de-a opta piesă din maratonul de zece confesiuni muzicale, din cadrul proiectului aniversar #Smiley10. Artistul şi-a propus să lanseze în fiecare lună câte o piesă nouă, pentru a celebra astfel cei zece ani de carieră solo.

 


Publicat in Evenimente
Fanii Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași (CSM Politehnica Iași) sunt aşteptaţi miercuri, 11 octombrie 2017, la Iulius Mall. Aici vor avea ocazia să îi întâlnească pe membrii echipei de fotbal, care vor fi prezenţi de la ora 19.00 la mall, cu ocazia inaugurării noului magazin oficial al clubului. Magazinul CSM Politehnica Iași este situat la parterul Iulius Mall, intrarea dinspre Campusul „Tudor Vladimirescu”.

 


Publicat in CSMS Iasi
Phenianul ar fi furat o mare parte a planurilor comune de război ale SUA și Coreei de Sud, inclusiv detalii despre cum ar trebui ucis Kim Jong Un în timpul unui potențial conflict, scrie Telegraph.

 

Armata secretă de hackeri a Phenianului a spart intranet-ul ministerului apărării din Coreea de Sud în august și septembrie anul trecut și a compromis o mare parte dintre documentele clasificate, spune Rhee Cheol Hee, politican din Coreea de Sud.

 


Publicat in Panorama
Senatul a adoptat marţi, în plen, proiectul de lege de aprobare a Ordonanţei de Guvern nr.25/2017 prin care se reintroduce supraacciza la carburant, în forma iniţială, a guvernului, şi a respins amendamentul care trecuse de comisia de buget din Senat, cu votul senatorului PSD Eugen Teodorovici, de a elimina această acciză.

 


Publicat in Parlament
Cel mai mare pelerinaj din ţara noastră a început marți oficial, printr-o procesiune impresionantă, închinată Sfintei Parascheva. Racla cu moaştele Cuvioasei a fost scoasă în zori, din Catedrala Mitropolitană, şi aşezată la loc de cinste, spre închinare.

 

Mii de pelerini au trecut prin fata baldachinului, cu nădejde în suflet şi rugăciuni curate. Şi alte mii aşteaptă la coadă. Apogeul pelerinajului va fi sâmbătă, în ziua de Hram.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31