fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 04 Octombrie 2017

Opt români au fost răniți, miercuri, într-un accident grav care a avut loc pe o autostradă din Belgia, după ce un microbuz care se îndrepta spre Bruxelles a lovit un camion.

 


Publicat in Panorama
Băieţelul avea şapte ani şi a mâncat din planta care creştea pe marginea drumului în timp ce se juca cu alţi copii.

 


Publicat in Moldova
O crimă îngrozitoare a șocat, ieri, întreaga comunitate din localitatea ieșeană Tomești.

 


Publicat in Social
Dosarul „Ferma de porci Salcia" a fost trimis pe masa instanţei de procurorii Parchetului General.

 


Publicat in Justitie
Valentin Damian, 47 de ani, unul dintre cei mai vechi şi mai respectaţi jurnalişti ai „Gazetei Sporturilor”, a murit, în această seară, după ce i s-a făcut subit rău pe stradă, anunţă colegii acestuia.

 


Publicat in Media
Majoritatea PSD-ALDE a reuşit să treacă de Parlament o serie de modificări ale legii Finanţării Partidelor, ce le vor permite formaţiunilor politice să păstreze sumele ilegale obţinute pentru campaniile electorale.

 

Cu 176 voturi „pentru", 96 „împotrivă" şi şapte abţineri, deputaţii au adoptat miercuri controversate modificări la Legea 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale. Printre ele, se numără şi un amendament prin care PSD a propus ca sumele pentru campania electorală ce nu respectă legea să nu mai fie confiscate.

 


Publicat in Parlament
De la ora 18.00 începe prima seară FILIT la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași.

 


Publicat in Arta
Un tribunal turc a condamnat miercuri la închisoare pe viaţă 34 de persoane pe care le-a găsit vinovate că au încercat să-l asasineze pe preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan în cursul puciului eşuat de la 15 iulie 2016, potrivit presei turce, relatează AFP şi Reuters.

 


Publicat in Panorama
Un elev de clasa a IX-a şi-a tăiat venele în timpul orei de curs. Totul s-a petrecut la un liceu din Brăila. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital.

 


Publicat in Social
Jaf la tabăra MagiCAMP din localitatea Brănești, județul Dâmbovița. Indivizi necunoscuți au spart organizația înființată de fostul ministru Vlad Voiculescu. Suspecții au furat mai multe laptopuri donate, deși aveau la dispoziție și o sumă de bani.

 

Furtul a avut loc în noaptea marți spre miercuri la tabăra MagiCAMP, destinată copiilor cu cancer.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31