fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 01 Iunie 2017

Un orășel pitoresc din Elveția le-a interzis turiștilor să mai facă poze, într-o încercare de a-I face pe oameni să ia o pauză de la rețelele de socializare. Consilierii care reprezintă orășelul Bravuogn a anunțat această nouă regulă pe Facebook, avertizând că cei care o încalcă vor fi amendați, relatează Daily Mail.

 


Publicat in Turism
Un capriciu de aproximativ 12,3 milioane de dolari pentru un client special al Rolls Royce.

 

Există doar o singură unitate şi tot ce se ştie este că a fost comandată de o persoană care preferă să rămână anonimă. Un capriciu de aproximativ 12,3 milioane de dolari pentru un client vechi al constructorului de maşini Rolls Royce.

 


Publicat in Auto
Susţinut de Partidul Naţional Liberal, fostul primar al oraşului Băicoi candidează pentru un nou mandat, deşi a fost condamnat pentru conflict de interese şi mai are un dosar penal pe rol.

 


Publicat in Administratie Locala
Câţiva părinţi şi medici din Iaşi au „sărbătorit” Ziua Internaţională a Copilului printr-un protest în faţa Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria” din oraş. Adulţii şi-au manifestat nemulţumirea şi revolta faţă de condiţiile din spital printr-un protest paşnic, de două ore.

 


Publicat in Sanatate
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi au rămas mască după ce au descoperit că un minor de 15 ani şi alţi câţiva complici cam de aceeaşi vârstă creaseră o adevărată reţea de prostituţie, racolarea fetelor, multe minore, făcându-se prin metoda "loverboy".

 


Publicat in Moldova
Mai mulţi miniştri sunt pregătiţi să demisioneze în bloc, nemulţumiţi de relaţia cu premierul Sorin Grindeanu. Decizia miniştrilor vine în contextul în care Liviu Dragnea forţează o amplă remaniere, în timp ce Sorin Grindeanu se opune. O eventuală demisie în bloc ar duce la căderea Guvernului, deci puterea ar fi din nou în totalitate la Liviu Dragnea. Luna iunie va fi decisivă pentru Guvernul Grindeanu, spun jurnaliștii de la „Adevărul”.

 


Publicat in Guvern
Cel puțin 44 de migranți, printre care și bebeluși, au fost găsiți morți în plin deșert în regiunea Agadez, în nordul Nigerului, în timp ce încercau să ajungă în Libia vecină și apoi probabil în Europa, conform unei surse locale ei murind de sete după ce vehiculul lor s-a defectat, relatează AFP.

 


Publicat in Panorama
Rămas liber de contract după despărţirea de Al Nasr Dubai, Dan Petrescu (49 de ani) a revenit în România şi este foarte aproape de a semna cu o grupare de Liga 1. Tehnicianul a recunoscut că este în negocieri avansate cu CFR Cluj. Asta deşi oficialii grupării din Gruia anunţaseră că Vasile Miriuţă va continua la cârma echipei.

 


Publicat in Liga I
Nicuşor Dan a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al USR, după ce partidul a decis în Biroul Politic să se pronunţe împotriva proiectului de redefinire a familiei ca uniune dintre bărbat şi femeie. Acesta a argmentat că în partid s-a afirmat un curent majoritar care duce într-o direcţie care nu este bună în opinia sa, „dar este dreptul lor să încerce". Dar demisia nu este bătută în cuie, întrucât Nicuşor Dan a afirmat că se întoarce în USR, dacă forul superior al partidului, Comitetul Executiv, va lua o altă decizie privind referendumul pentru redefinirea familiei.

 

Nicuşor Dan a susţinutcă au existat trei motive care au stat la baza demisiei sale: disputa legată de cine apără şi cine nu apără tradiţiile, decizia Biroului Naţional privind referendumul afectează sentimentele religioase a unei părţi a membrilor USR, dar şi faptul că nu a putut să se ţină de promisiunea pe care a făcut-o zecilor de oameni, ca atât conservatorii cât şi progresiştii să aibă loc în USR. Mai mult, Dan a mai spus că deciza de ieri "vine să spună că unii dintre colegi sunt colegi de mâna a doua".

 


Publicat in Parlament
Patru tineri au murit şi o alta în stare foarte gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, joi, în Bistriţa. Mașina în care se aflau cele cinci victime a fost lovită de trenul Regio 14.012 care circula pe relația Bistrița — Sărmășel. Se pare că tânăra care se afla la volanul mașinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată.

 

Printre victimele decedate se numără doi frați ai șoferiței, o fetiță de 14 ani și un băiat de 19 ani, dar și o altă rudă de-a acestora, în vârstă de 20 ani.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4