fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 08 Iunie 2017

Un tânăr din Suceava a făcut plângere împotriva a doi poliţişti din Fălticeni după ce a fost amendat în trafic. El a sunat de două ori într-o zi, la 112, pentru a reclama două transporturi suspecte de lemn pe care le-a observat pe şosea.

 

A fost tras pe dreapta apoi chiar de echipajul venit să verifice sesizările şi a primit două amenzi de circulaţie. Şoferul crede că a fost pedepsit însă pentru insistenţa lui şi pentru că i-a deranjat pe oamenii legii. Pentru a-şi susţine acuzaţiile a şi filmat întregul incident.

 


Publicat in Moldova
Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, în trei seturi şi va juca în ultimul act al turneului parizian cu trofeul pe masă.

 


Publicat in Alte Sporturi
Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest week-end, la Palas. Pasionatele de modă sunt așteptate la Festivalul de Shopping „Half is Free” by Andreea Esca, cinefilii primesc invitație la Festivalul Internațional de film „Très courts”, cei care iubesc mișcarea se pot bucura de Palas Streetball Challenge, iar prichindeii se vor amuza la teatru de păpuși.

 


Publicat in Timp Liber

Iulia Scântei, senator PNL, participã în calitate de Vicepreședinte al Senatului, la Forumul "Black Sea and Balkans Security Forum", care se desfășoară la Constanța, în perioada 8-9 iunie.


Publicat in Politica Locala
Parchetul General a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, Avocatului Poporului şi şefei ICCJ, o solicitare în care cere sesizarea CCR, în cazul Legii Salarizării. Motivul: procurorii vor să aibă aceleaşi salarii ca şi judecătorii, ambele categorii având statut de magistraţi.

 

În replică, președintele PDS, Liviu Dragnea, a declarat joi, în comuna brăileană Viziru, că este „profund dezamăgit" de demersul procurorului general, Augustin Lazăr, care i-a solicitat președintelui Klaus Iohannis să atace la Curtea Constituțională a României (CCR) Legea salarizării unitare.

 


Publicat in Presedintie
În KELT-9b, o planetă din afara sistemului nostru solar situată la 650 de ani-lumină, există două circumstanţe care fac ca temperaturile infernale să depăşească 4.300º C, fiind cea mai fierbinte planetă gigantă descoperită până în prezent. Pe de o parte, este atât de aproape de steaua sa că are nevoie doar de o zi şi jumătate să o orbiteze. Pe de altă parte, steaua sa (KELT-9) este un astru foarte mare şi foarte fierbinte.

 

„Până în prezent, cele mai fierbinţi planete gazoase cunoscute aveau temperaturi de 3.600ºC”, a relatat publicaţiei El Mundo Scott Gaudi, profesor de astronomie la University State din Ohio şi unul dintre autorii studiului.

 


Publicat in Naturism
Piaţa Trafalgar din Londra a fost evacuată, după ce poliţiştii au identificat un „articol suspect" în zonă, anunţă Dailymail. 

 


Publicat in Eveniment
Dacă hotărâţi să aterizaţi pe Insula Santinelei de Nord, una dintre Insulele Andaman din Golful Bengal, nu vă aşteptaţi să fiţi primiţi cu o ghirlandă de flori şi un cocktail de bun venit. Aici, primirea nu este una dintre cele mai bune: cei care au încercat au fost întâmpinaţi de o armată înarmată cu arcuri şi săgeţi gata să-şi apere teritoriul cu orice preţ.

 


Publicat in Naturism
Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, poate fi eliberat condiţionat, au decis, joi, magistraţii Judecătoriei Sector 5. Hotărârea instanţei nu este definitivă.

 

Decizia poate fi contestată în trei zile de la comunicare la Tribunalul Bucureşti.

 


Publicat in Justitie
Phil Collins a fost dus de urgență la spital, după ce a căzut rău în hotelul în care se afla, lucru care l-a determinat să își anuleze spectacolul de la Londra. Potrivit unui mesaj postat pe pagina oficială a paginii de Facebook, artistul în vârstă de 66 de ani s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se foarte tare la cap, înainte de concertul său programat duminică noapte.

 


Publicat in Vedete
Pagina 1 din 4