fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 18 Iunie 2017

Grav accident de circulaţie, astăzi dimineaţă, pe DN 2, în afara localităţii Gheorghe Doja, din comuna Răcăciuni, judeţul Bacău.

 


Publicat in Moldova
Președintele din Costa Rica, Luis Guillermo, a avut parte de o experiență pe cât de neobișnuită pe atât de amuzantă.

 


Publicat in Media
Un restaurant din Tokio are o sală de mese specială unde doar opt persoane pe zi pot avea parte de un meniu extrasenzorial.

 


Publicat in Culinar
Meteorologii anunţă că în zilele următoare vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor şi va continua să se încălzească.

 


Publicat in Vremea
Fake News. Un cotidian local aruncă bomba: „Afterhill (?) s-a anulat?”. Organizatorii festivalului de 2 milioane de euro de la Iași contrazic informația. Mai mult, spun că „este o intoxicare de presă”.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Fake News. Un cotidian local aruncă bomba: „Afterhill (?) s-a anulat?”. Organizatorii festivalului de 2 milioane de euro de la Iași contrazic informația. Mai mult, spun că „este o intoxicare de presă”.

 


Publicat in Evenimente
Compania românească Blue Air este în negocieri avansate cu producătorul american Boeing pentru cumpărarea a cel puţin 20 de aeronave 737 Max.

 


Publicat in Companii
Duminică după-amiaza, de la ora 16.44, Mihai Fifor (PSD) a citit în prezenţa a 216 parlamentari moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. După o şedinţă extrem de scurtă, fără parlamentarii din PNL, USR, PMP şi UDMR, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată miercuri, de la ora 11.00.

 


Publicat in Parlament
Duminica, 18 Iunie 2017 17:16

Deputatul PMP Octavian Goga a trecut la PSD

Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga şi-a depus, duminică, demisia din grupul parlamentar al Partidului Mişcarea Populară şi va activa în cadrul grupului PSD, scrie News.ro.

 


Publicat in Parlament
Sorin Grindeanu a anunţat sâmbătă, într-o declaraţie de presa-fulger la Guvern, că a blocat împărţirea de către Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării şi mâna dreaptă a lui Livu Dragnea, a banilor din Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2. E vorba despre proiecte de 2 miliarde de lei, pe care Shhaideh anunţase vineri că urmează să-i împartă primarilor şi şefilor de Consilii Judeţene. Grindeanu a anunţat că a demis astăzi toţi secretarii de stat, secretarul general şi pe adjunctul său din Ministerul Dezvoltării.

 

„De azi, Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici un act în legătură cu PNDL", a spus Grindeanu.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 2