fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 19 Iunie 2017

O adolescentă de 16 ani îngrijită într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi (DGASPC) a fost dată dispărută după ce a fugit din Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

 

Tânăra, aflată sub supraveghere în „Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului cu comportament delincvent şi predelincvent”, a fost dată dispărută după ce a îndeplinit un plan bine stabilit. Adolescenta s-a automutilat să poată ieşi din centru, iar când s-a văzut internată într-un spital, a plecat fără să anunţe medical curant, scrie „Adevărul”.

 


Publicat in Social
O obligaţiune din anul 1900, pe care un bucureștean a cumpărat-o de pe net, i-ar putea aduce acestuia o avere. El a obţinut în instanţă executarea silită a Primăriei Iaşi pentru o sută de milioane de euro.

 


Publicat in Justitie
Incident în centrul Parisului. O maşină a lovit o dubă a jandarmilor în zona Champs-Élysées, după care a explodat şi a luat foc. Şoferul vehiculului particular a decedat. Asupra sa a fost găsită o armă, după ce a fost imobilizat de către poliţişti.

 

Atacatorul a decedat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani care locuia la periferia capitalei franceze, informează News.ro. Bărbatul este originar din Argenteuil şi pe numele său există o fişă S, ceea ce înseamnă că autorităţile erau la curent că avea eventuale legături cu extremismul. Butelii de gaz şi o puşcă de tip Kalaşnikov au fost găsite în maşina sa, potrivit poliţiei.

 


Publicat in Eveniment
Otzi, aşa cum a fost botezat omului zăpezilor (omul gheţarilor) mumificat descoperit în Alpi în apropierea graniţei dintre Austria şi Italia, ar fi fost răpus de o săgeată în spate acum 5.300 de ani.

 

Săgeata i-ar fi lovit o arteră principală şi probabil că pierderea mare de sânge i-a provocat moartea în doar câteva minute. Trupul său a fost păstrat în gheaţă, devenind una dintre mumiile cele mai vechi şi mai bine conservate de pe Pământ.

 


Publicat in Naturism
Se pare că liderul PSD Liviu Dragnea i-a convins pe cei de la UDMR să susţină moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Semnalul a fost dat chiar de liderul minorităţii maghiare, Kelemen Hunor.

 

Majoritatea parlamentară trebuie să aibă posibilitatea şi dreptul de a schimba inclusiv la un moment dat premierul, a declarat luni, în faţa presei, preşedintele UDMR Kelemen Hunor, după negocierile pe care le-a avut cu liderii coaliţiei PSD-ALDE Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu pe tema moţiunii de cenzură.

 


Publicat in Parlament
Primul zbor spre Constanța, de la Aeroportul Iași, a fost la ora 15.45.

Publicat in Administratie Locala
Săptămâna trecută cele trei baze de agrement din subordinea Primăriei au avut încasări totale de aproape 22.000 de lei. Ieșenii au profitat de timpul frumos din primele zile ale săptămânii și din ziua de vineri. Plaja Nicolina și Ștrandul Municipal nu au avut vizitatori în zilele de sâmbătă și duminică, 17 și, respectiv, 18 iunie, din cauza condițiilor meteorologice.

 


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat pe rezervorul unui autoturism, 8.800 ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 1300 lei, pe care o tânără cu dublă cetățenie intenționa să le comercializeze pe raza județului Botoșani.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un cetăţean moldovean pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Franţei.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Brăila şi Galaţi efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni români care au fost depistaţi la volanul unor autoturisme ce figurau ca fiind unul neînmatriculat, iar celălalt radiat din circulaţie.

 

În ziua de 16 iunie a.c., în jurul orei 09.30, poliţistul de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, aflat în serviciu la Perimetrul III – Zona Liberă Brăila, a oprit pentru verificari o autoutilitară marca Fiat Ducato, ce avea aplicate numere de circulaţie provizorii, condusă de brăileanul P.S., în vârstă de 49 de ani.


Publicat in Social
Pagina 1 din 4